Kwaliteit en zorgvuldigheid

Klantervaringen

Hier vindt u een overzicht van alle ervaringen van onze klanten. 

Bart en Martine

Wanneer u voor Freek Schilder kiest heeft u gegarandeerd jarenlang een mooi resultaat. De precisie en het vakmanschap waarmee wordt gewerkt was precies wat wij wilden in onze woning. Van te voren zijn veelvuldig en nauwkeurig de verschillende kleurnuances besproken en ook als proef op de muren gezet. Dit vonden wij persoonlijk heel fijn omdat je je er vooraf geen voorstelling van kunt maken hoe het er uit komt te zien. Na de uiteindelijke keuze te hebben gemaakt is het afwerken begonnen. Vele mensen, waaronder schilders, die ons huis al hebben gezien spreken vol lof. De deuren zien er als gespoten uit, eveneens als de ombouwen voor de kachels.
Ook de muren zijn geschilderd met de speciale verftechniek waarvoor in België een cursus is gevolgd. Het vakmanschap is ook terug te zien op de muren in onze woning. Er is geen enkele oneffenheid waar te nemen en het is één geheel zonder onderbreking geworden.
Ik zeg aarzel niet, want u krijgt bij de keuze voor deze schilder vakmanschap geleverd waar u jarenlang plezier aan beleefd. Bedankt voor de goede service en het mooie eindresultaat. 
Vriendelijke groet, Bart en Martine Karregat

Dhr. Spelt

Vorig jaar is dhr. Schilder bij ons langs geweest om de muren te voorzien van verf. Hij stelde zelf voor om iets anders te proberen. Een nieuwe techniek te weten ressourcetechniek. 
Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het resultaat was bijzonder. Ook onze buren hadden dit nog nooit gezien en wilden ook graag iets dergelijks op hun muren. Dhr. Schilder was zeer professioneel en ruimde na afloop alles netjes op.