Kwaliteit en zorgvuldigheid

Bart en Martine

22-05-2015

Wanneer u voor Freek Schilder kiest heeft u gegarandeerd jarenlang een mooi resultaat. De precisie en het vakmanschap waarmee wordt gewerkt was precies wat wij wilden in onze woning. Van te voren zijn veelvuldig en nauwkeurig de verschillende kleurnuances besproken en ook als proef op de muren gezet. Dit vonden wij persoonlijk heel fijn omdat je je er vooraf geen voorstelling van kunt maken hoe het er uit komt te zien. Na de uiteindelijke keuze te hebben gemaakt is het afwerken begonnen. Vele mensen, waaronder schilders, die ons huis al hebben gezien spreken vol lof. De deuren zien er als gespoten uit, eveneens als de ombouwen voor de kachels.
Ook de muren zijn geschilderd met de speciale verftechniek waarvoor in België een cursus is gevolgd. Het vakmanschap is ook terug te zien op de muren in onze woning. Er is geen enkele oneffenheid waar te nemen en het is één geheel zonder onderbreking geworden.
Ik zeg aarzel niet, want u krijgt bij de keuze voor deze schilder vakmanschap geleverd waar u jarenlang plezier aan beleefd. Bedankt voor de goede service en het mooie eindresultaat. 
Vriendelijke groet, Bart en Martine Karregat